Gyproc Scheidingswand: Eenvoudige Installatie

Gyproc biedt verschillende oplossingen voor het plaatsen van gyproc scheidingswanden in Antwerpen. Of je nu een professional bent in gyprocwerken of zelf aan de slag wilt gaan, Gyproc heeft alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige en naadloze installatie.

Met Gyproc gipsplaten en het robuuste HABITO® systeem creëer je moeiteloos sterke en geluidsisolerende scheidingswanden. Je hebt de keuze tussen een houten frame of het metalen Metal Stud® systeem. Het metalen frame biedt tal van voordelen, zoals snelheid, isolatie en de mogelijkheid om gemakkelijk leidingen te plaatsen.

Daarnaast zorgt het gebruik van isolatiemateriaal voor extra geluidsisolatie. Het HABITO® systeem is extreem stootbestendig en biedt optimale bescherming tegen geluidsoverdracht. Met Gyproc scheidingswanden creëer je niet alleen extra kamers, maar ook een comfortabele en stille leefomgeving.

Of je nu een nieuwe werkkamer, kinderkamer of hobbyruimte wilt creëren, Gyproc wandplaten zijn de ideale oplossing. Door de gipsplaten op een metalen frame te bevestigen met Gyproc Staanders en Liggers, krijg je altijd een strakke en stevige wand. Zo kun je flexibel extra ruimtes creëren in je woning, zonder ingrijpende verbouwingen.

Met Gyproc scheidingswanden en wandplaten kun je elke ruimte transformeren naar jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om renovatie, verbouwing of nieuwbouw, Gyproc heeft de juiste oplossingen voor een professionele afwerking in Antwerpen.

Gyproc Wandplaten voor Extra Kamers

Met Gyproc wandplaten is het eenvoudig om extra kamers te creëren in jouw woning. Of je nu een werkkamer, kinderkamer of hobbyruimte nodig hebt, Gyproc wandplaten bieden de perfecte oplossing. Door de gipsplaten op een metalen frame te bevestigen, gemaakt met Gyproc Staanders en Liggers, ontstaat er altijd een strakke en stevige wand. Dit biedt de mogelijkheid om flexibel extra ruimtes te creëren in jouw woning, zonder dat je hoeft te investeren in grote verbouwingen.

Met Gyproc wandplaten kun je gemakkelijk de gewenste indeling van de ruimte bepalen. Je kunt zowel rechte wanden als gebogen vormen creëren, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Daarnaast bieden Gyproc wandplaten uitstekende geluidsisolatie, waardoor je geniet van privacy en rust in de extra kamers.

De wandplaten van Gyproc zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw project. Ze zijn eenvoudig te installeren en kunnen naadloos worden afgewerkt voor een strak resultaat. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, met Gyproc wandplaten kun je professionele resultaten behalen.

Met Gyproc wandplaten kun je jouw huis optimaal benutten en extra kamers creëren zonder ingrijpende verbouwingen. Of het nu gaat om een werkkamer, kinderkamer of hobbyruimte, Gyproc biedt de ideale oplossing voor het realiseren van functionele en stijlvolle extra kamers in jouw woning.

Voordelen van Gyproc Wandplaten:

 • Eenvoudig te installeren
 • Strakke en stevige wanden
 • Mogelijkheid om flexibel extra ruimtes te creëren
 • Uitstekende geluidsisolatie
 • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes

Nu je bekend bent met de voordelen van Gyproc wandplaten, kun je zelf aan de slag om extra kamers te creëren in jouw woning. Met de juiste materialen en een beetje creativiteit kun je jouw huis transformeren en optimaal benutten.

gyprocwerken antwerpen

Gyproc Rigidur Gipsvezelplaat voor Sterke Wanden

De Gyproc Rigidur gipsvezelplaten zijn bijzonder geschikt voor gebruik op plaatsen waar wanden een extra stootje kunnen vangen, zoals in een hobbykamer, gang, garage of bijkeuken. Deze gipsvezelplaten zijn zowel ijzersterk als duurzaam, waardoor ze perfect zijn voor ruimtes waar krassen of beschadigingen sneller kunnen voorkomen. Met de Gyproc Rigidur gipsvezelplaat kan je wanden creëren die bestand zijn tegen intensief gebruik en toch hun kwaliteit behouden.

Dankzij de gipsvezeltechnologie biedt de Rigidur plaat extra stevigheid en stabiliteit. Deze gipsvezelplaat heeft een hoge weerstand tegen impact en is bestand tegen scheuren, waardoor hij geschikt is voor ruimtes waar wanden extra duurzaam moeten zijn. Daarnaast heeft de Rigidur plaat ook een goede geluidsisolatie, waardoor het een uitstekende keuze is voor ruimtes waar een goede akoestiek belangrijk is.

“Met de Gyproc Rigidur gipsvezelplaat kan je wanden creëren die niet alleen stevig en duurzaam zijn, maar ook nog eens een uitstekende geluidsisolatie bieden. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in ruimtes waar wanden een extra stootje kunnen vangen, zoals een hobbykamer, gang, garage of bijkeuken.” – Brian van der Veen, Gyproc Specialist

De Gyproc Rigidur gipsvezelplaat kan eenvoudig geïnstalleerd worden op een houten of metalen frame, afhankelijk van de vereisten van de ruimte. De plaat kan direct worden bevestigd op het frame met schroeven of nagels. Voor een optimale afwerking kan de Gyproc Rigidur gipsvezelplaat vervolgens glad gestuct worden om een strak en naadloos resultaat te krijgen.

Met de Gyproc Rigidur gipsvezelplaat kan je dus sterke en duurzame wanden creëren in verschillende ruimtes van je woning. Of het nu gaat om een hobbykamer, gang, garage of bijkeuken, de Rigidur plaat biedt de ideale oplossing voor wanden die bestand moeten zijn tegen intensief gebruik en impact.

Gyproc Stucplaat voor Nieuwe Gestucte Plafonds

Als je een nieuw gestuct plafond wilt creëren, is Gyproc Stucplaat de perfecte keuze. Deze gipsplaten zijn gemaakt van speciaal, poreus karton dat zorgt voor een uitstekende hechting van pleisterwerk. Met Gyproc Stucplaat kun je op een eenvoudige manier een glad en strak plafond realiseren, waardoor je ruimte een professionele uitstraling krijgt.

gyprocwerken antwerpen gyproc afwerking antwerpen

Kenmerken van Gyproc Stucplaat:

 • Speciaal karton voor optimale hechting van pleisterwerk.
 • Geschikt voor het creëren van nieuwe gestucte plafonds.
 • Eenvoudig te verwerken en te installeren.
 • Zorgt voor een glad en strak oppervlak.

Gyproc Stucplaat is de ideale oplossing voor een perfect gestuct plafond. Het biedt de mogelijkheid om op een professionele manier een strakke afwerking te realiseren, waardoor je ruimte er direct verzorgd uitziet.

Gyproc Diepgrond voor Een Egaler Resultaat

Gyproc Diepgrond is een kant-en-klaarmiddel dat zorgt voor een zuigende ondergrond voor bijvoorbeeld verf, latex, tegel- of behanglijm. Het gebruik van diepgrond vermindert het gebruik van deze materialen en voorkomt kleurverschillen bij het verven. Hierdoor krijg je een egaal eindresultaat voor minder geld.

gyproc diepgrond antwerpen

Voordelen van Gyproc Diepgrond

 • Zorgt voor een zuigende ondergrond voor verf, latex, tegel- of behanglijm
 • Minimaliseert het gebruik van materialen en bespaart kosten
 • Voorkomt kleurverschillen bij het verven
 • Creëert een egaal eindresultaat

Gyproc Diepgrond is een essentieel product voor een strakke en professionele afwerking van gyprocwerken in Antwerpen. Met dit kant-en-klaarmiddel zorg je ervoor dat de ondergrond optimaal voorbereid is op het aanbrengen van verf, latex, tegel- of behanglijm. Door het gebruik van Gyproc Diepgrond minimaliseer je niet alleen het gebruik van materialen, maar ook de kans op kleurverschillen bij het verven. Dit resulteert in een egaler en hoogwaardig eindresultaat. Voor een perfect afgewerkte gyprocwand of -plafond is Gyproc Diepgrond de ideale keuze.

Gyproc Diepgrond in de Praktijk

Het gebruik van Gyproc Diepgrond is eenvoudig. Voordat je begint met het aanbrengen van verf, latex, tegel- of behanglijm, breng je een laag diepgrond aan op de ondergrond. Dit zorgt ervoor dat de oppervlakte zuigend wordt en de materialen beter hechten. Je bespaart materiaalkosten doordat de diepgrond de zuiging van de ondergrond vermindert. Bovendien voorkomt de diepgrond kleurverschillen bij het verven, waardoor je een egaler resultaat krijgt. Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog en vrij van stof is voordat je de diepgrond aanbrengt. Volg altijd de instructies op de verpakking van de diepgrond voor het beste resultaat.

Gyproc Ligger en Staander voor Rechte en Stevige Wanden

Gyproc Liggers en Staanders vormen de basis voor het creëren van rechte en stevige wanden. Het metalen skelet dat hiermee wordt gemaakt, biedt een solide constructie waarop de gipsplaten van Gyproc kunnen worden bevestigd. Door gebruik te maken van staal, is een topconstructie verzekerd, aangezien staal altijd recht is.

Met de Gyproc Liggers en Staanders kunt u de gewenste indeling van de ruimte bepalen en een sterke wandconstructie realiseren. De liggers worden horizontaal geplaatst en vormen de basis voor de gipsplaten. De staanders worden verticaal geplaatst en zorgen voor de nodige stabiliteit. Door deze combinatie te gebruiken, kunt u wanden van elke gewenste lengte en hoogte creëren.

Het gebruik van Gyproc Liggers en Staanders biedt verschillende voordelen. Zo zorgt het metalen skelet voor een stevige en duurzame constructie. Staal is immers sterk en stabiel, wat resulteert in rechte en stabiele wanden. Bovendien is het gebruik van deze systemen eenvoudig en efficiënt, waardoor de installatie snel kan worden voltooid.

De Gyproc Liggers en Staanders zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals het creëren van scheidingswanden, voorzetwanden en andere interieurwanden. Ze kunnen worden gebruikt in zowel residentiële als commerciële projecten, zoals woningen, kantoren, winkels en horecagelegenheden.

Om een visueel beeld te geven van de constructie met Gyproc Liggers en Staanders, wordt hieronder een tabel gegeven met de specificaties en afmetingen:

Ligger Staander
Lengte: 2,60 m
Breedte: 60 mm
Dikte: 0,60 mm
Lengte: 2,80 m
Breedte: 50 mm
Dikte: 0,45 mm
Lengte: 3,00 m
Breedte: 80 mm
Dikte: 0,75 mm
Lengte: 3,20 m
Breedte: 75 mm
Dikte: 0,60 mm

gyproc ligger en staander

Met Gyproc Liggers en Staanders bent u verzekerd van rechte en stevige wanden die lang meegaan. Het gebruik van staal zorgt voor een solide constructie en de mogelijkheid om de wanden naar uw wensen aan te passen. Of u nu een scheidingswand wilt maken in uw woning of een professionele kantoorruimte wilt creëren, Gyproc Liggers en Staanders bieden de ideale oplossing.

Gyproc Gips Schuurblok en Schuurstroken voor Gladde Afwerking

Voor een gladde afwerking van wanden of plafonds is het Gyproc Gips Schuurblok een onmisbaar gereedschap. Het schuurblok met foam zool zorgt voor een perfect resultaat bij het schuren. Daarnaast kunnen Gyproc Gips Schuurstroken worden gebruikt om oneffenheden weg te schuren. Deze kunnen eenvoudig worden bevestigd op het Gyproc Gips Schuurblok.

Met het Gyproc Gips Schuurblok en de Schuurstroken kunt u de oppervlakken van uw wanden en plafonds glad afwerken. Het schuurblok is voorzien van een foam zool, waardoor het schuren efficiënt en zonder krassen verloopt. De schuurstroken hebben een zelfklevende achterkant en kunnen eenvoudig op het schuurblok worden bevestigd. Hiermee kunt u gemakkelijk oneffenheden en ruwe plekken glad maken, zodat u een strak eindresultaat behaalt.

Met het Gyproc Gips Schuurblok en de Schuurstroken kunt u nauwkeurig en gelijkmatig schuren, waardoor u een professionele afwerking bereikt. Door het gebruik van deze materialen kunt u moeilijk bereikbare plekken zoals hoeken en randen gemakkelijk schuren en glad maken. Zo krijgt u een wand of plafond dat er strak en verzorgd uitziet.

Voordelen van Gyproc Gips Schuurblok en Schuurstroken:

 • Gladde afwerking van wanden en plafonds
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Efficiënt schuren zonder krassen
 • Nauwkeurig schuren, zelfs in moeilijk bereikbare plekken

Met het Gyproc Gips Schuurblok en de Schuurstroken kunt u uw wanden en plafonds moeiteloos gladmaken en een professionele afwerking creëren.

Verkrijgbaarheid: Het Gyproc Gips Schuurblok en de Schuurstroken zijn verkrijgbaar bij bouwmaterialenwinkels en online winkels die Gyproc-producten aanbieden.

gyproc afwerking antwerpen

Vergelijking van Gyproc Gips Schuurblok en Schuurstroken

Gyproc Gips Schuurblok Gyproc Gips Schuurstroken
Eenvoudig te gebruiken schuurblok Zelfklevende schuurstroken
Foam zool voor efficiënt schuren Bevestigen op het schuurblok
Nauwkeurig schuren zonder krassen Oneffenheden en ruwe plekken glad maken

Gyproc Voegenfinisher en Voegenvuller voor Strakke Afwerking

Voor een supergladde afwerking van wanden of plafonds kun je gebruik maken van Gyproc Voegenfinisher. Dit materiaal zorgt voor een dun laagje op het oppervlak, waardoor er geen zichtbare voegen meer te zien zijn. Deze afwerking zorgt voor een strak en naadloos resultaat.

Daarnaast is Gyproc Voegenvuller ideaal om naden van gipsplaten netjes af te werken. Met deze voegenvuller creëer je een gelijkmatig oppervlak zonder kieren of oneffenheden. Het zorgt voor een sterke hechting en een duurzame afwerking.

Door het combineren van Gyproc Voegenfinisher en Voegenvuller krijg je een strak eindresultaat dat perfect past bij jouw gyprocwerken in Antwerpen. Of het nu gaat om nieuwe wanden of het renoveren van bestaande ruimtes, deze producten zorgen voor een professionele en esthetische afwerking.

Gyproc Voegenfinisher:

– Zorgt voor een superglad oppervlak.

– Elimineert zichtbare voegen.

– Geeft een strak en naadloos resultaat.

Gyproc Voegenvuller:

– Ideaal voor het netjes afwerken van naden.

– Elimineert kieren en oneffenheden.

– Zorgt voor een sterke hechting.

Gyproc Zelfklevend Wapeningsband voor Sterke Naden

Voor een sterke en naadloze afwerking van de naden tussen gipskartonplaten kan Gyproc Zelfklevend Wapeningsband worden gebruikt. Dit verstevigt de naden en zorgt ervoor dat scheuren in de naden voorkomen kunnen worden. Het wapeningsband kan worden gebruikt bij gipsplaten met afgeschuinde kanten, zoals Gyproc HABITO of Gyproc Wandplaat.

Voordelen van Gyproc Zelfklevend Wapeningsband:

 • Verstevigt de naden tussen gipskartonplaten
 • Voorkomt scheuren in de naden
 • Geschikt voor gebruik met gipsplaten met afgeschuinde kanten

Hoe Gyproc Zelfklevend Wapeningsband te gebruiken:

 1. Bereid de oppervlakken van de gipsplaten voor door ze schoon en droog te maken.
 2. Verwijder de beschermfolie van het zelfklevende wapeningsband.
 3. Plaats het wapeningsband op de naad tussen de gipsplaten en druk stevig aan om het goed te hechten.
 4. Werk de naden af met een laagje Gyproc Voegenfinisher voor een strak eindresultaat.

Gyproc Zelfklevend Wapeningsband specificaties:

Eigenschappen Specificaties
Materiaal Glasvezel
Breedte 50 mm
Lengte 90 m
Kleur Wit

Gyproc Afdichtingsband voor Geluidsdichte Aansluiting

Bij het plaatsen van een wand is Gyproc Afdichtingsband onmisbaar. Dit schuimband wordt gebruikt voor een geluidsdichte aansluiting tussen de metalen profielen en de bestaande constructie, waardoor geluidsoverdracht wordt voorkomen. Het afdichtingsband wordt geplaatst op de rugzijde van de metalen profielen die aansluiten op de omringende structuur.

Conclusie

Met Gyproc scheidingswanden is het mogelijk om op een eenvoudige manier extra kamers te creëren in een woning. Door gebruik te maken van verschillende systemen en platen, zoals het HABITO® systeem en het Metal Stud® systeem, kunnen wanden snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd. Het HABITO® systeem biedt extra stootvastheid en geluidsisolatie, waardoor het ideaal is voor het creëren van functionele ruimtes. Het Metal Stud® systeem zorgt niet alleen voor snelheid, maar maakt ook de plaatsing van leidingen eenvoudig.

Daarnaast biedt Gyproc ook diverse accessoires en gereedschappen om de scheidingswanden strak en professioneel af te werken. Hiermee kan elke woning op maat gemaakte en functionele ruimtes krijgen. Met Gyproc haalt u de expertise van een specialist in huis. Of het nu gaat om gyprocwerken, renovatie, prijsinformatie of de installatie van gyproc wanden, een gyproc specialist uit Antwerpen kan u hierbij helpen.

Kortom, met Gyproc scheidingswanden kunt u op een efficiënte en kostenbesparende manier uw woning aanpassen en extra kamers creëren. Neem contact op met een gyproc specialist in Antwerpen voor meer informatie over gyprocwerken, renovatie of prijzen en realiseer uw droomruimtes.