Feedback van onze klanten:

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.228.220.31 op.
31 berichten.
Meeus Ramael Meeus Ramael uit Hemiksem 2620 schreef op 1 november 2017 om 11:37:
Ik kan alleen maar zeggen dat David en zijn personeel heel professioneel en correct werk afleveren en zich ook correct aan de AFSRAKEN houden . Ik heb zeer grondige info gekregen wat betreft materiaal keuze en het verschil ervan . Werken ook zeer proper en dit vind ik ook NIET ONBELANGRIJK ( b.v. Straat opgekuist ) .Ik kan alleen maar zeggen dat we een zeer professioneel team aan het werk gezien hebben waarvoor dank !!!!! Beleefde groeten Meeus Raoul 2620 Hemiksem
Ian B Ian B uit Reet schreef op 4 oktober 2017 om 20:54:
Een grote verbouwing laten uitvoeren aan een alleenstaande woning en tevreden over de uitvoering. David en zijn collega's zijn heel bereikbaar en communiceren duidelijk. Verwacht geen onvoorziene kosten want de prijs is van het begin vast en zéér concurrentieel.
Stefaan Dejonghe Stefaan Dejonghe uit Niel schreef op 15 september 2017 om 13:43:
Wij hebben reeds verschillende werken laten uitvoeren door David en zijn team. Altijd tevreden van zowel prijs als kwaliteit. Zonder zorgen verbouwen? IDE bouw is te vertrouwen!
Janssens Jens Janssens Jens schreef op 14 september 2017 om 18:46:
Zeer tevreden van de volledige renovatie. Concurrentiële offerte en zeer flexibel tijdens de renovatie zelf. Je moest maar iets vragen om extra te doen en het gebeurde zonder probleem! Ik vond het zeer belangrijk dat de contactpersoon, David zelf, mee op de werf stond. Dit maakte de communicatie zeer vlot! Deze aannemer is een echte aanrader!
Plottier Luc Plottier Luc uit NIEL schreef op 22 augustus 2017 om 16:44:
Na dat we beslist hadden om de benedenverdieping grondig en volledig te renoveren, heb ik contact opgenomen met enkele aannemers, waaronder IDE – bouw. De zeer concurrentiële offerte die David me doorstuurde deed ons beslissen om de werken met hen uit te voeren. Ik had toch mijn bedenkingen bij de drie weken die David vooropstelde om de toch behoorlijk grote werken uit te voeren. Toen na de afgesproken drie weken de laatste mensen vetrokken, waren de werken voltooid. Door de vlotte samenwerking tussen de door David geselecteerde vakmensen, volgde alles elkaar vlot op en hoefde niemand op elkaar te wachten. Regelmatig hoor je mensen die verbouwen vertellen over de stress die ze ervaren om alles op tijd klaar te krijgen en om de verschillende mensen op tijd op de werf te krijgen. Hier hebben wij geen probleem mee gehad, zelfs het extra werk dat we aan hen nog bij vroegen, werd met de glimlach en binnen de afgesproken periode uitgevoerd. Bedankt IDE – Bouw en al de met hen samenwerkende vakmensen, TOP werk geleverd en alles volgens afspraak. Wij, zijn al in overleg met David voor ons volgend project!
Van den houte - Huych Van den houte - Huych schreef op 15 augustus 2017 om 09:51:
Nieuwbouw woning + plat dak EPDM. Wij hebben IDE Bouw voorgesteld aan onze architect als aannemer voor ons project. Onze architect,die zelf een ruime ervaring heeft opgebouwd met diverse bouwondernemingen en op basis daarvan zijn gebruikelijke aannemers verkiest, was eerst terughoudend. Toch hebben we onze keuze doorgezet met als resultaat dat ook onze architect zeer tevreden was over het geleverde werk en de samenwerking. Zelfs van dat niveau dat hij nog steeds een beroep doet op IDE Bouw voor diverse opdrachten. Afspraken nakomen, met zorg en passie werk opleveren, meedenken hoe het project te realiseren zijn onze ervaringen met IDE Bouw.
Tuyteleers Rudi Tuyteleers Rudi uit Reet schreef op 21 juli 2017 om 09:43:
6 jaar geleden ons badkamer laten uitvoeren top prestatie, alles ging volgens de afgesproken datum. Nu dit jaar in maart onze buitengevel en dak volledig laten renoveren. knap werk mannen ook dit ging volgens de afgesproken datum. Als je eens in de buurt zijt komt dan maar eens kijken Pierstraat 113 Ide bouw doe zo voort en er zullen nog veel klanten tevreden zijn.
Joeri Franck Joeri Franck uit Mortsel schreef op 28 juni 2017 om 12:53:
Top service, top werk, top mannen...! Lang geleden van een firma dat ik zo'n perfecte service heb gekregen...
Van Raemdonck - Lagrou Van Raemdonck - Lagrou uit Mortsel schreef op 24 juni 2017 om 17:50:
Gewoon zoals het hoort.... Het is niet altijd vanzelfsprekend dat wanneer je iets laat doen alles van een leien dakje loopt,in mijn geval een pannen dakje, maar bij Ide-bouw was het super!!!! De bekwaamheid en het professionalisme zo ook de aanpak was buitensporig goed.Perfect op tijd een offerte,constant een update van de werkzaamheden en bovenal de vriendelijkheid waar dit alles mee gepaard ging.... Een mens zou al spijt hebben wanneer dit alles gedaan is. Bedankt Ide-bouw!
Philippe Hardijzer Philippe Hardijzer uit Aartselaar schreef op 20 juni 2017 om 22:26:
Via een bevriend koppel, waar IDE-bouw zowel de privé-vertrekken als de kantoren op een prachtige manier in een nieuw kleedje stak, zijn we in contact gekomen met David voor het renoveren van ons appartement (1e verdiep). Daar we zowel badkamer, wc en keuken wilden aanpakken hadden we vooral nood aan een echte vakmannen. Die hadden we zeker gevonden met het team van IDE-bouw. Vanaf de eerste ontmoeting was er een zeer grote blijk van vertrouwen. Er werd ons per mail een gedetailleerde offerte toegezonden. Na akkoord werd er een plan opgesteld waarbij zowel loodgieter, elektricien, bezetter en schrijnwerker bij betrokken werden. Alles werd volledig volgens dit plan, met echt een minimum aan vuil, afgewerkt. De werken waren op de afgesproken datum voltooid. Wij hebben een zeer faire prijs betaald aan deze zeer hard werkende vakmensen. Mensen niet twijfelen maar David bellen.
Kris Vergult Kris Vergult uit Edegem schreef op 4 mei 2017 om 21:46:
Op aanraden van een bevriende architect werd IDE-bouw ons aangeraden. Vanaf dag 1 waren wij zeer tevreden over de geleverde service. Na telefonische contactname kwam David zeer snel op de afgesproken moment aan huis. Kort na het bezoek kregen we per mail een gedetailleerde offerte. Na overeenkomst konden de werken aanvatten. Omdat verschillende aannemers (loodgieter, elektricien) moesten samenwerken met IDE-bouw werd een strikte planning opgesteld. Deze werd minutieus gevolgd. Quasi binnen de afgesproken termijn (korte verlenging in onderling overleg) werden de werken uitgevoerd. Alle medewerkers van de firma werkten vlot door. Ze zorgden er ook voor dat alle werken met een minimum aan hinder en vuil werden gedaan. Achteraf een correcte facturatie. Kortom : een absolute aanrader.