Feedback van onze klanten:

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.228.220.31 op.
31 berichten.
Peeters Alain Peeters Alain uit Aartselaar schreef op 19 juni 2020 om 09:20:
Een toppertje, prima service en heel beleefd , ik twijfel niet meer.
Bart & Wendy Bart & Wendy uit 2620 schreef op 5 december 2019 om 12:57:
Nieuwe badkamer volgens afspraak perfect afgewerkt dankzij een superteam met kennis van zake, zeer stipt en correct. Een aanrader voor elke renovatie ! Groeten van zeer tevreden klanten.
Fam. Pauwels Fam. Pauwels uit Schelle schreef op 4 november 2019 om 20:36:
Prachtige renovatie van onze badkamer. Perfecte coördinatie van alle uitgevoerde werken door David. Superteam aan te raden voor alle werken. Meer dan tevreden !!!!!
Gallagher Gallagher uit 2845 niel schreef op 23 oktober 2019 om 21:39:
Ide Bouw plaatste bij ons een nieuw supper geisoleerd dak met dakramen de werken waren zeer goed uitgevoerd en vragen vlug opgelost .Een zeer goede werkgeest tussen de baas en het werkvolk .Wij duimen doe zo voort !
Daelman Debby Daelman Debby uit Niel schreef op 1 oktober 2019 om 20:26:
Beroep gedaan op Ide Bouw voor voorgevel en badkamer renovatie, van beide projecten uiterst tevreden van David en zijn team. Alles tot in de punten afgewerkt en met veel zorg en begrip voor onze vragen en opmerkingen. Alles ook altijd netjes achtergelaten na de werkdag. Een aanrader om mee samen te werken.
An Dierick An Dierick uit Mechelen schreef op 4 september 2019 om 09:52:
Wij zijn zeer tevreden over de service van David en zijn team. Onze living/keuken is door hen uitgebroken en onze achterbouw is uitgebreid met een nieuw plat dak. Contact met David verliep heel vlot en de werken werden correct en heel proper uitgevoerd volgens de afspraken en de offerte. Wij raden hen zeker aan!
Fam. Van Caneghem Fam. Van Caneghem uit Kontich schreef op 6 juli 2019 om 19:28:
Heel correcte en professionele service. Erg vlotte communicatie ook en een heel mooi resultaat. Wij zijn heel tevreden klanten en kunnen IDE Bouw zeker aanraden!
Jasper & Jolein Jasper & Jolein uit Niel schreef op 21 mei 2019 om 19:56:
IDE Bouw bouwde bij ons thuis de volledige achterbouw opnieuw uit én vernieuwde ons dak. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk! Alles verliep erg vlot, er werd goed en grondig doorgewerkt. Fijne mensen om mee af te spreken, steeds bereid ons te helpen met woord en daad. Een aanrader voor iedereen die grote of kleine verbouwingswerken plant!!
Petra Scheerbarth Petra Scheerbarth uit Hemiksem schreef op 29 april 2019 om 13:55:
Mijn schuine daken en mijn plat dak zoals afgesproken in de offerte heel professioneel en proper vernieuwd ! Super vriendelijk team en 100% correct !! Bedankt David en zijn team 👍
Marcel Marcel uit Niel schreef op 17 november 2018 om 14:27:
Bedankt David & zijn team voor het knappe geleverde werk !! Garage is TOP !! Uitgevoerd zoals afgesproken en volgens prijsofferte .Prijs kwaliteit is zeer goed . Steeds ook even vriendelijk , mag ook gezegd worden ! Zeker aan te bevelen
Carl Janssens Carl Janssens uit Boom schreef op 3 november 2018 om 22:11:
IDE Bouw heeft bij alle gevels van ons huis de oude gevelsteen weggenomen, isolatie geplaatst en terug een gevelsteen geplaatst. Het werk werd op tijd en met de nodige zorg uitgevoerd. De communicatie met het bedrijf verliep uiterst vlot en leverde steeds waardevolle suggesties op. Wij zijn uitermate tevreden over het afgeleverde werk.
Rombaut- De Witteleir Rombaut- De Witteleir uit Boom schreef op 6 september 2018 om 16:08:
De samenwerking met IDE bouw verliep vlot en aangenaam. Zeer tevreden van het eindresultaat. Het overleg met de verschillende beslissingsorganen werd steeds gerespecteerd en bijgestuurd waar nodig. Zeer tevreden klanten!!!
Ceulemans Wendy Ceulemans Wendy uit Boom schreef op 10 mei 2018 om 17:43:
Juist mijn voorgevel laten renoveren en heel tevreden met het resultaat.Altijd correct en stipt.Mooi afgewerkt en alles proper opgekuist.Vind ikzelf heel belangrijk.Uitstekend teamwerk. Mijn vertrouwen gaat naar IDE Bouw.
Etienne Van Cauwenbergh Etienne Van Cauwenbergh uit Hemiksem schreef op 22 maart 2018 om 15:37:
Volledig dak laten vernieuwen ( huis garage en tuinhuis + EPDM op Franse daken. Perfect uitgevoerd en vooral op 7 werkdagen.Zeer tevreden Etienne
Van der Velde chris - Brocking manuela Van der Velde chris - Brocking manuela uit Boom schreef op 18 maart 2018 om 12:38:
April 2017( plat dak keuken ) en februari 2018 ( groot dak ) beide zeer correct afgewerkt heel tevreden en zullen zeker in de toekomst voor andere werken aan ide bouw denken! Super team goed werk en vriendelijk ! Doe zo verder team ide bouw x
heiweg geoffreyy heiweg geoffreyy uit aartselaar schreef op 1 februari 2018 om 21:44:
Bij de laatste storm is er een stuk van ons dak weg gevlogen,IDEBOUW dezelfde dag nog komen kijken en ook dicht gelegd. De dag erop aan begonnen en in 2 dagen afgewerkt. Nog eens heeeel hartelijk bedankt voor deze goede en snelle service aan david en zijn team.
Steven Janssens Steven Janssens uit sint katelijne waver schreef op 11 januari 2018 om 11:55:
Wij hebben afgelopen zomer een grote renovatie aan ons huis laten uitvoeren in samenwerking IDEBOUW. Gemaakte afspraken (offertes) werden perfect nageleefd en de werken professioneel uitgevoerd. David en zijn team dachten, samen met ons, ook mee aan het uiteindelijke resultaat van ons project waardoor we dankzij hun tot een schitterend resultaat kwamen. "Keep up the good work"
Peter Van Onckelen Peter Van Onckelen uit Schelle schreef op 31 december 2017 om 14:20:
IDEBOUW reeds verschillende keren over de vloer gehad voor zowel grote als kleine werken. Steeds een perfecte service en top afwerking afgeleverd door David en zijn team. Mede door de correcte afspraken en concurrentiële prijzen is IDEBOUW de perfecte aannemer om mee in zee te gaan voor allerhande verbouwingen. Doe zo verder mannen.
Lauwers - Verschaeren Lauwers - Verschaeren uit Aartselaar schreef op 28 november 2017 om 23:07:
Renoveren is altijd een beetje een sprong in het duister. Er komt een grote portie geluk bij kijken en dat geluk hadden we toen onze interieurarchitecte IDE BOUW onder de arm nam. Er kunnen alleen maar superlatieven worden gebruikt voor wat David en zijn team presteerden. Van de gedetailleerde offerte tot de correcte facturering is er werkelijk niets waar wat dan ook valt op aan te merken. Van een versleten voorgevel kregen we ineens een mooi nieuw gezandstraald huis. Het opvoegen is een staaltje vakmanschap dat nog weinig te vinden is. De materialen die gebruikt worden zijn eersteklas. De nieuwe EPDM bekleding op het plat dak is erg knap gedaan. Het bepleisteren van de zijmuur is perfect. En alles werd netjes opgekuist achtergelaten. Maar nog belangrijker dan het vakmanschap en de agendering die strikt werd gevolgd is de communicatie die nooit stroef loopt. Elke vraag voor extra bijkomende werken werd duidelijk beantwoord en het correcte prijskaartje op voorhand meegedeeld. Ook eventuele service na het opleveren van de werken is geen loze belofte voor deze firma. IDE BOUW staat voor ons voor '(ver)bouwen in vertrouwen'. Dank je wel aan al de vakmannen die er voor zorgden dat ons huis een fantastische upgrade kreeg. Well done!
Koen Van Pelt Koen Van Pelt uit Schelle schreef op 21 november 2017 om 10:38:
Sinds we in september 2012 naar onze huidige woning zijn verhuisd, hebben we alle werken er laten uitvoeren door het team van IDE BOUW. Muren uitbreken, garagepoort en tuindeur plaatsen, binnenmuren bezetten, buitenmuur regenbestendig maken, nieuwe dakbedekking en -isolatie enz. Alles steeds keurig uitgevoerd. Ook de volgende opdrachten gaan sowieso naar IDE BOUW.