Feedback van onze klanten:

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.252.196 op.
35 berichten.
Debruyn Debruyn uit Antwerpen heeft geschreven op 4 januari 2021 om 13:05:
Het is de tweede maal dat we met deze aannemer een verbouwing hebben gerealiseerd. Alles verliep zeer goed. Zowel voorbereiding, opvolging en uitvoering. De aannemer heeft ook een goed netwerk van alle verschillende technieken (loodgieter, Elektrieker, vloerder ....) zodat de planning en uitvoering gestroomlijnd verloopt. Hij is ook steeds goed bereikbaar. Echt een aanrader om met David uw plannen te realiseren.
Jan Van Reeth Jan Van Reeth uit Aartselaar heeft geschreven op 14 december 2020 om 20:53:
Zeer degelijke aannemer. Volledige nieuwbouw voor ons gezet in 2019 met prachtig resultaat. David is een man van zijn woord, altijd bereikbaar en werkt zeer efficiënt en netjes. Foto's van onze woning mogen eens dringend op de website gezet worden.
Jurgen Janssens Jurgen Janssens uit Kontich heeft geschreven op 12 december 2020 om 22:03:
Top aannemer... 100% tevredenheid voor alle geleverde werken 👍
Patricia Liekens Patricia Liekens uit Niel heeft geschreven op 26 oktober 2020 om 08:25:
Zeer goede aannemer, correct, respecteert afspraken, gemakkelijk bereikbaar, goede uitvoering - een absolute aanrader
Peeters Alain Peeters Alain uit Aartselaar heeft geschreven op 19 juni 2020 om 09:20:
Een toppertje, prima service en heel beleefd , ik twijfel niet meer.
Bart & Wendy Bart & Wendy uit 2620 heeft geschreven op 5 december 2019 om 12:57:
Nieuwe badkamer volgens afspraak perfect afgewerkt dankzij een superteam met kennis van zake, zeer stipt en correct. Een aanrader voor elke renovatie ! Groeten van zeer tevreden klanten.
Fam. Pauwels Fam. Pauwels uit Schelle heeft geschreven op 4 november 2019 om 20:36:
Prachtige renovatie van onze badkamer. Perfecte coördinatie van alle uitgevoerde werken door David. Superteam aan te raden voor alle werken. Meer dan tevreden !!!!!
Gallagher Gallagher uit 2845 niel heeft geschreven op 23 oktober 2019 om 21:39:
Ide Bouw plaatste bij ons een nieuw supper geisoleerd dak met dakramen de werken waren zeer goed uitgevoerd en vragen vlug opgelost .Een zeer goede werkgeest tussen de baas en het werkvolk .Wij duimen doe zo voort !
Daelman Debby Daelman Debby uit Niel heeft geschreven op 1 oktober 2019 om 20:26:
Beroep gedaan op Ide Bouw voor voorgevel en badkamer renovatie, van beide projecten uiterst tevreden van David en zijn team. Alles tot in de punten afgewerkt en met veel zorg en begrip voor onze vragen en opmerkingen. Alles ook altijd netjes achtergelaten na de werkdag. Een aanrader om mee samen te werken.
An Dierick An Dierick uit Mechelen heeft geschreven op 4 september 2019 om 09:52:
Wij zijn zeer tevreden over de service van David en zijn team. Onze living/keuken is door hen uitgebroken en onze achterbouw is uitgebreid met een nieuw plat dak. Contact met David verliep heel vlot en de werken werden correct en heel proper uitgevoerd volgens de afspraken en de offerte. Wij raden hen zeker aan!
Fam. Van Caneghem Fam. Van Caneghem uit Kontich heeft geschreven op 6 juli 2019 om 19:28:
Heel correcte en professionele service. Erg vlotte communicatie ook en een heel mooi resultaat. Wij zijn heel tevreden klanten en kunnen IDE Bouw zeker aanraden!
Jasper & Jolein Jasper & Jolein uit Niel heeft geschreven op 21 mei 2019 om 19:56:
IDE Bouw bouwde bij ons thuis de volledige achterbouw opnieuw uit én vernieuwde ons dak. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk! Alles verliep erg vlot, er werd goed en grondig doorgewerkt. Fijne mensen om mee af te spreken, steeds bereid ons te helpen met woord en daad. Een aanrader voor iedereen die grote of kleine verbouwingswerken plant!!
Petra Scheerbarth Petra Scheerbarth uit Hemiksem heeft geschreven op 29 april 2019 om 13:55:
Mijn schuine daken en mijn plat dak zoals afgesproken in de offerte heel professioneel en proper vernieuwd ! Super vriendelijk team en 100% correct !! Bedankt David en zijn team 👍
Marcel Marcel uit Niel heeft geschreven op 17 november 2018 om 14:27:
Bedankt David & zijn team voor het knappe geleverde werk !! Garage is TOP !! Uitgevoerd zoals afgesproken en volgens prijsofferte .Prijs kwaliteit is zeer goed . Steeds ook even vriendelijk , mag ook gezegd worden ! Zeker aan te bevelen
Carl Janssens Carl Janssens uit Boom heeft geschreven op 3 november 2018 om 22:11:
IDE Bouw heeft bij alle gevels van ons huis de oude gevelsteen weggenomen, isolatie geplaatst en terug een gevelsteen geplaatst. Het werk werd op tijd en met de nodige zorg uitgevoerd. De communicatie met het bedrijf verliep uiterst vlot en leverde steeds waardevolle suggesties op. Wij zijn uitermate tevreden over het afgeleverde werk.
Rombaut- De Witteleir Rombaut- De Witteleir uit Boom heeft geschreven op 6 september 2018 om 16:08:
De samenwerking met IDE bouw verliep vlot en aangenaam. Zeer tevreden van het eindresultaat. Het overleg met de verschillende beslissingsorganen werd steeds gerespecteerd en bijgestuurd waar nodig. Zeer tevreden klanten!!!
Ceulemans Wendy Ceulemans Wendy uit Boom heeft geschreven op 10 mei 2018 om 17:43:
Juist mijn voorgevel laten renoveren en heel tevreden met het resultaat.Altijd correct en stipt.Mooi afgewerkt en alles proper opgekuist.Vind ikzelf heel belangrijk.Uitstekend teamwerk. Mijn vertrouwen gaat naar IDE Bouw.
Etienne Van Cauwenbergh Etienne Van Cauwenbergh uit Hemiksem heeft geschreven op 22 maart 2018 om 15:37:
Volledig dak laten vernieuwen ( huis garage en tuinhuis + EPDM op Franse daken. Perfect uitgevoerd en vooral op 7 werkdagen.Zeer tevreden Etienne
Van der Velde chris - Brocking manuela Van der Velde chris - Brocking manuela uit Boom heeft geschreven op 18 maart 2018 om 12:38:
April 2017( plat dak keuken ) en februari 2018 ( groot dak ) beide zeer correct afgewerkt heel tevreden en zullen zeker in de toekomst voor andere werken aan ide bouw denken! Super team goed werk en vriendelijk ! Doe zo verder team ide bouw x
heiweg geoffreyy heiweg geoffreyy uit aartselaar heeft geschreven op 1 februari 2018 om 21:44:
Bij de laatste storm is er een stuk van ons dak weg gevlogen,IDEBOUW dezelfde dag nog komen kijken en ook dicht gelegd. De dag erop aan begonnen en in 2 dagen afgewerkt. Nog eens heeeel hartelijk bedankt voor deze goede en snelle service aan david en zijn team.